VRAGEN

Bekijk hier de meest gestelde vragen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Voor een volledig overzicht van de verkoopprijzen verwijzen wij u naar de prijslijst. Deze kunt u hier downloaden.

Zodra 6 van de 8 woningen zijn verkocht starten de bouwwerkzaamheden. We verwachten in Q3 2024 te kunnen starten.

De bouwwerkaamheden zullen ongeveer één jaar in beslag nemen. Oplevering is voorzien voor Q4 2025.

Alle woningen beschikken over Energielabel A+++

De woningen worden voorzien van individuele lucht/water-warmtepompen. Dit is een oplossing voor ventilatie, verwarming, warm tapwater én koeling.

Het is mogelijk om de woning naar eigen wens aan te passen. In een persoonlijk gesprek met de aannemer zijn wijzigingen door te voeren, zoals bv. een extra badkamer op de eerste verdieping of het laten vervallen van binnenwanden.

De woningen worden verkocht en gebouwd onder Woningborg Garantie. De Woningborg Garantie- en waarborgregeling beschermt kopers van nieuwe woningen tegen de risico's van een eventueel faillissement van de bouwondernemer tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Op de individuele woningpagina's op deze website zijn alle oppervaktes aangegeven.

Het beschikbare dakvlak voor plaatsing van zonnepanelen is beperkt. In overleg met de bouwkundig hoofdaannemer kan dit nader onderzocht worden.

Het is mogelijk een laadpaal te voorzien op de eigen parkeerplaatsen. Vanuit de eigen meterkast in de woning kan een grondkabel gelegd worden naar de bijbehorende parkeerplaats.

Voor de A-woningen is dit geen enkel probleem en kunnen deze voorzieningen in de inpandige bergruimte worden voorzien.

Voor de B-woningen dient nader onderzocht te worden of deze in de trapkast geplaatst kunnen worden

Dit is zeker mogelijk. Een optionele verdieping wordt uitgewerkt en zal in meer- en minderwerk aangeboden worden door de bouwkundig hoofdaannemer.

In de huidige uitwerking is geen bad- en slaapkamer voorzien op de begane grond. Een optionele indeling met een volledig begane grond woonprogramma wordt door de architect uitgewerkt maar is zeker wel mogelijk.

De geluidswal is eigendom van Rijkswaterstraat en zal niet worden opgehoogd. Mogelijk dat dit in de toekomst wel gebeurt, daar hebben we geen invloed op.

Er is geen Vereniging van Eigenaren voor het mandelige terrein. De nieuwe bewoners van de woningen worden gezamenlijk eigenaar van de insteekweg en aangelegen groenvoorzieningen. Afspraken over beheer en onderhoud worden in een later stadium en in nader overleg vastgelegd.

Scroll naar boven